1 adet hindi kemiksiz kalça
1 litre+1 kadeh su
1/2 su kadehi yoğurt
1 limon
2 diş sarımsak
1 yumurta
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı pul biber
2 çay kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığı tuz
Hindi eti düdüklü tencereye alınır. Üzerine 1 lt su ilave edilir, kaynamaya başlayınca kapağı kapatılıp altı kısılır ve 35-40 dakika pişirilir. Et piştikten sonra suyu çorba tenceresine süzülür, 1 kadeh su tencereye ilave edilir. Et ayrı bir yerde didiklenir ve tencereye ilave edilir. Öbür tarafta ahlakı için, limon suyu, rendelenmiş sarımsaklar, yumurta, un ve yoğurt çırpılır. Kaynamaya başlayan çorbadan edebin üzerine 2 kepçe ilave edilerek, terbiye ılıtılır. Ilınan terbiye, çorbaya ilave edilir. Bir 3-4 dakika tekerrür kaynayana kadar karıştırılır ve altı kısılır. Öbür tarafta bir sos tenceresine tereyağ ve akışkan yağ alınır, eritilir. Üzerine pul biber ve kuru nane ilave edilip, hemen altı kapatılır, çorbanın üzerine dolaştırılarak dökülür.