1/2 adet bayat ekmek
1 adet soğan
3 adet domates
200 gram lor peynir
2 adet sivri biber
2 diş sarımsak
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı salça
1 çay kadehi sıvıyağ
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
Ekmeği nemlendirin ve parçalayın. Soğanı küp küp keserek tencereye koyun, yağda soteleyin. Sarımsağı ilave edin. Domatesi küp küp kesin. Sivri biberi, maydanozu ince ince doğrayın. Hepsini soğanın tenceresine ilave edin ve karıştırarak kaynatın. Böldüğünüz ekmekleri de ilave ederek ateşten alın, soğutun. Peyniri ilave edip yoğurarak hamur yapın. Yumurta büyüklüğünde kopardığınız hamur parçalarına elinizle biçim verip süsleyin.