POTAGE GARBURE
MALZEMELER
8 karakter
2 adet kocaman soğan
2 çorba kaşığı yağ
2 adet kocaman patates
1 adet kocaman havuç
1 minik kereviz
1 adet orta boy kabak
1 minik kereviz
15 adet ayşe fasulye
2 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
12 su kadehi et suyu
HAZIRLANIŞI
Soğanı piyaz gibi doğrayın. Öteki sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve öteki sebzeleri ilave edin. 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun. Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin. Sonra püre makinasından geçirin. Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz.