OTLU KREMALI TAVUK ÇORBASI

HAVUÇLU EZOGELİN ÇORBASI


Lüzumlu malzeme:
1 kutu Knorr Ezogelin Çorbası
5 su kadehi su
1 havuç
1 çay kaşığı Knorr Sarımsaklı Çeşni
Yarım çay kadehi bulgur
Sos için:
2 yemek kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı pulbiber

Knorr Ezogelin Çorbası, su ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi bir tencereye alıp iyice karıştırın. Havucu yıkayıp rendeleyin. Çorba kaynamaya başladıktan sonra bulguru ve havucu ilave edip orta ateşte 10 dakika pişirin.
Margarini minik bir tavada kızdırın. Nane ve pulbiberi ilave edip birkaç defa çevirin. Çorbanın üzerine sosu ilave edip sıcak olarak servis yapın.


Ezogelin Çorbası