4 adet incik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1/2 çay kadehi akışkan yağ
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 adet patates
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1 adet kırmızı dolmalık biber
2 adet defneyaprağı
2 adet domates
2 su kadehi et suyu
1/2 adet bayat ekmek
3 adet yumurta
1 demet taze soğan
3 diş sarımsak
1 su kadehi taze kaşar
1 çay kadehi süt
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı fesleğen, nane
1 çorba kaşığı susam
İncikleri tuz ve karabiberle ovun. Akışkan yağda önlü arkalı kızartın. Küp doğranan havuç, kereviz, patates, soğan, sarımsak, kırmızı dolmalık biber, domatesleri ve defne yapraklarını bir tencereye koyarak su ilave edin. 30 dakika pişirin. Bayat ekmek içi, yumurta, doğranmış taze soğan, sarımsak, fesleğen, nane, rendelenmiş kaşar, süt ve tereyağını derin bir kapta karıştırın. Yağladığınız fırın kabına dökün. 180 derecede 30 dakika pişirin. Servis tabağına bir incik, sebzeli karışımdan ve fırında pişirdiğiniz ekmekli karışımdan ilave edin. Servise hazırdır.