Eyüp Sevinç
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 büyük kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 adet kereviz,
1 adet havuç
10- 15 adet pişmiş kestane
3-4 su kadehi tavuk suyu
Tuz
Karabiber
Zeytinyağını tencerede ısıtın. Soğanı ilave edip pembeleşene kadar kavurun. Kavrulunca salçaları ilave edip 1-2 kere çevirin. Ardından sebzeleri ve kestaneleri ilave edip 5-6 dakika daha kavurun. Tavuk suyunu ilave edin. Kaynama noktasına getirip altını kısın ve sebzeler yumuşayana kadar takribî 20 dakika pişirin. Pişince blenderdan geçirin. Kıvamı çok koyuysa azar azar kaynamış su ilave edip birkaç dakika daha kaynatın. En son tuzunu ve karabiberini ilave edip servis yapın.