MALZEMELER:
Paça Malzemesi
4 Kuzu Paça Keçi paçası olursa daha iyi olur
4 Su Kadehi Su
Tuz
Terbiye Malzemesi
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Çorba Kaşığı Un
2 Yumurta
1 Limon Suyu
6 Çorba Kaşığı Sirke
YAPILIŞI:
Kıl bezleri arınılmış tütsülenmiş paçaları düdüklü tencereye alıp 4 su kadehi su ve tuz ilave ederek 2 saat pişirin.
Başka bir tencerede tereyağını kızdırın. Unu ilave edip 2 dakika kavurun.
Kavrulan una 2 çorba kaşığı paça suyundan ilave edip karıştırın. 1-2 taşım kaynadıkatan sonra karışımı paçalara ilave edin. Limon suyu ve yumurtayı ayrı bir kapta iyice çırpın ve çorbaya yavaş yavaş ilave edin.
Çorbayı servis tabaklarına paylaştırın. Üzerine sirke ve sarımsak ilave ederek servis yapın.