Tranç et: 500gr
Havuç:1ad
Kabak:1ad
Patates:1ad
Soğan:1ad
Dereotu:1ad
Maydonoz:1ad
Kereviz:1ad
Tereyağ:75gr
Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk
Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu yapar.
Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım.
Ardından tam sebzeleri ilave edip kavuralım dereotu,maydonoz dahil.
Suyu ilave edip kaynatalım etler pişene sebzeler bölününceye kadar. Et ve sebze piştikten sonra pak tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekerrür döküp bir taşım kaynatalım. Ozleştikten sonra altını kapatalım.