Tavuklu Dumpling Çorbası

Sebzeli Krema Çorbası Fransa


MALZEMELER
1 Adet Tavuk Budu
5 Kadeh Su
1 Adet Patates
1 Adet Kabak
1 Adet Havuç
2 Çorba Kaşığı Bezelye
1 Su Kadehi Burgu Makarna
1 Kutu Krema

YAPILIŞ TARİFİ
Tavuk budunu 5 kadeh suda haşlayın. Daha sonra sudan alıp, ince ince
didin. Tekerrür aynı suya koyun. Patates, havuç, ve kabağı ufak ufak
doğrayın. Bezelyeyle beraber tencereye ilave ederek pişirin.
Sebzelerin yumuşamasına yakın, makarnayı atın. Tuzunu ayarlayın.
Makarna da pişince tencereyi ocaktan alın. Kremayı katıp, 1-2 defa çevirin.
Kaselere döküp, pulbiberle süsleyerek servis yapın.