1 adet büyük soğan
8 diş orta boy sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağı
200 ml. krema
1 adet et bulyon
2 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı karabiber
1.5 litre su
Soğan ve sarımsak küçük küçük doğranır ve un yağda kavrulur. Sonra üzerine sarımsak, soğan, et bulyonlar ve sıcak su dökülür ve 10 dakika pişirilir. Daha sonra blender’la püre haline getirilir ve üzerine bir koli krema ilave edilir. Kremayı ilavelerken blender’la karıştırmaya devam etmeliyiz. Ocağa alıp kaynayana kadar karıştırın. Kısık ateşte 5 dakika pişirilir ve servise hazır hale kazanç. Dilerseniz limonla servis edebilirsiniz. Tavada az bir tereyağında ufak ufak doğradığınız ekmekleri kızartıp, servis tabağında çorbanın üzerine birkaç tane atabilirsiniz.