500 gr kuzu kuşbaşı 2 adet patlıcan 1 adet patates 1 adet kabak 1 büyük boy kuru soğan 1 adet havuç 1 çay kadehi kadar haşlanmış bezelye 4-5 yemek kaşığı… [Okumaya devam et]
Kategori: Et Yemekleri
750 gr. bonfile, 3 patates, 1 kaşık sadeyağ, tuz, biber. Bonfileyi, kesilmeden alabilecek bir kaba koyun. 1 yemek kaşığı sadeyağ ilâve ederek fırına verin. 15 dak. sonra altüst edin; kaynayıncaya… [Okumaya devam et]
Anadolujet Magazin 200 gr süt kuzu 50 gr domates 30 gr sivri biber 10 gr sıvıyağ Pul biber Tuz Kuşbaşı doğranmış kuzu eti zeytinyağı ile marine edilir. Bir gün dinlendirildikten… [Okumaya devam et]
MALZEMELER 800 gr kuşbaşı et 2 çay kaşığı ayçiçek yağı 2 diş sarımsak, ezilmiş 1 çay kaşığı zencefil, rendelenmiş 1 çay kaşığı kırmızı biber 1 kadeh et suyu 1 yemek… [Okumaya devam et]