https://www.sabah.com.tr
1 kase haşlanmış tavuk eti
4 yemek kaşığı un
6 su kadehi tavuk suyu
1 yumurta
1 tane limon suyu
Tuz
Tereyağı
Karabiber
Tavuk etini ufalıyoruz. Limonun suyunu yumurta ile çırpıyoruz. Tencereye 5 su kadehi tavuk suyu ile 4 yemek kaşığı unu ilave edip bir mikser dayanağıyla çırpıyoruz. Tencereyi orta ateşte karıştırarak kaynatıyoruz, kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika daha kaynatmaya devam ediyoruz. Daha sonra edebi çorba suyundan bir kepçe su ile ısıtıp karıştırıyoruz. Yavaş yavaş tencereye ilave ederek kesintisiz karıştırıyoruz. En son tavuk etlerini ilave edip tuzunu ilave edip 5 dakika daha pişiriyoruz. Üzerinetereyağı ve karabiber ilave ederek servis ediyoruz.