1 kutu Banvit Piliç Göğüs Kuşbaşı
1200 ml su kaynar
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet büyük boy soğan doğranmış
3 diş sarımsak ceddilmiş, doğranmış
300 gr brokoli doğranmış
1 adet patates ceddilmiş, doğranmış
1/4 tatlı kaşığı muskat
Tuz, karabiber arzu edilen ölçüde
Etleri, kaynar suda 15 dak. pişirip süzün ve süzdüğünüz suyu ayırın.
Zeytinyağını ısıtıp, soğan ve sarmısağı yumuşayıncaya kadar 3-4 dak. soteleyin.
Brokolinin 2/3 ’ü, patates ve süzdüğünüz suyu ilave edip, kaynama noktasına getirin. Ateşi kısıp sebzeler yumuşayıncaya kadar 15 dak. pişirin.
Tam malzemeyi pürüzsüzleşene kadar robottan geçirip, tekerrür tencereye alın. Kalan brokolileri katıp 2-3 dak. pişirin. Etleri ilave edip 2-3 dak. ısıtın
Muskat, tuz ve karabiber serperek servis yapın.