Manda tereyağı
Cincile mantarı Kültür mantarı da olur
Taze soğan
Manda sütü
Manda yoğurdu
Köy yumurtası
Un
Tuz
Karabiber
Üzeri İçin:
Manda tereyağı
Pul biber
Tencerede tereyağını eritiyoruz. Cincile mantarlarını üçe dağılıp tereyağında soteliyoruz. İncecik kıyılmış taze soğanı ilave edip sotelemeye devam ediyoruz. Süt ilave edip karıştırıyoruz. Ayrı bir yerde, manda yoğurdu, köy yumurtası ve unu iyice çırpıp ılıtarak yavaş yavaş çorbaya ilave ediyoruz. Tuz ve karabiber ilave edip kaynamaya vazgeçiyoruz. Servis ederken manda tereyağını eritiyoruz, altını kapatıp pul biber ilave ediyoruz. Kırmızı tereyağı sosunu çorbanın üzerine dökerek servis ediyoruz.