1 kutu Knorr Kremalı Sebze Çorbası
3 adet konserve enginar
1 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 tablet Knorr Bulyon
1 adet yeşil soğanın 2-3 dalı
1 çay kaşığı tuz, karabiber
Konserve enginarları ve sarımsakları mutfak robotuna koyup çekin. Zeytinyağını da ilave edip püre haline getirin. Değişik taraftan, hazır çorba ve et ya da tavuk suyunu orta boy bir tencereye aktarın. Püre haline getirdiğiniz enginarı ilave edip orta ısılı ateşte, kesintisiz karıştırarak kaynayıncaya kadar pişirin.
Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısın. 1 adet yeşil soğanın 2-3 dalını incecik doğrayıp kaynayan çorbaya ilave edin. Arada sırada karıştırarak 10 dakika daha pişirin. Tuz ve” karabiberi serpiştirip ocaktan alın ve sıcak sıcak servise sunun. Bu çorbaya rendelenmiş parmesan ya da mihaliç peyniri de çok yakışır.