Kahramanmaraş’lılar Vakfı Genel Merkezi Ankara 1 Adet koyun yada keçi kellesi Birkaç parça kemik 1 Tatlı kaşığı biber salçası Toz kırmızı biber 2-3 Diş sarımsak 1-2 Yemek kaşığı sumak ekşisi… [Okumaya devam et]
Kategori: Çorba Tarifleri
250 gram kıyma 2 adet soğan 1 çay kadehi sıvıyağ 2 adet minik boy havuç 3 adet sivri biber 7 su kadehi su 300 gram yoğurt 1 adet yumurta Tuz… [Okumaya devam et]
İrmik Çorbası
2 çorba kaşığı salça 1 çay kadehi sıvıyağ 2 çorba kaşığı un 3 adet dolma biberi 1 çay kadehi pirinç 10 su kadehi su tuz Sıvıyağ ve un kavrulur, üzerine… [Okumaya devam et]
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kereviz 2 büyük boy Tane Karabiber İsteğe bağlı Soğan 1 büyük boy Krema İsteğe bağlı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Tuz Sebze Suyu 4 su kadehi Maydanoz… [Okumaya devam et]
100 gr. şehriye 2 çorba kaşığı tereyağı 2 adet domates 4 su kadehi su 1 tatlı kaşığı tuz Bol suda haşlanmış, süzülmüş şehriye pişeceği kaba konur. 4 kadeh su, tereyağı… [Okumaya devam et]
3 adet soğan 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı 1 tatlı kaşığı margarin 1 adet kırmızı biber 2 diş sarımsak 1,5 kadeh haşlanmış kuru fasulye Yarım kadeh haşlanmış… [Okumaya devam et]
www.asyagurme.com 200 Gram Karmaşık Mantar İstiridye, Şitake vb., Sapları kesilmiş, dilimlenmiş 4 Adet Arpacık Soğan, Dörde kesilmiş yüksek ateşte 2-3 dakika közlenmiş ½ Su Kadehi Şeker Domates Cherry, Ortadan ikiye… [Okumaya devam et]
Malzemeler: 1 su kadehi yeşil mercimek 1 su kadehi erişte kesme 1 çorba kaşığı salça 2 çorba kaşığı kuru nanr 2 çorba kaşığı un 1 çay kadehi akışkan yağ 1… [Okumaya devam et]
Afyonkarahisar Şehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü 250 Gr Kadehi Pirinç 1 Lt Et Suyu 1.5 Lt Su Pirinci Haşlamak İçin 200 Gr Haşlanmış Kabukları Çıkartılmış Nohut 30 Gr Tereyağı 30… [Okumaya devam et]